Hozzávalók:
30 dkg csirkemáj
1 marék dió vagy mogyoró
10 dkg margarin
1 fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 ek. mustár
só
bors
majoránna
kevés olívaolaj
- A diót, mogyorót vagy az éppen kiválasztott olajos magot száraz serpenyőben megpirítom egy kicsit. Ha készen van, apróra vágom (vagy aprítógépben nem túl apróra darálom).
- Közben felvágom a hagymát és fokhagymát és megpucolom a csirkemájat, amit fel is darabolok.
- Kevés olívaolajon megfuttatom a hagymát, ráteszem a májat és kevergetve megpirítom. Ha félig készen van, hozzáadom a fokhagymát, megborsozom és rászórom a majoránnát. Készre sütöm.
- A kész májat a margarinnal, a mustárral, a sóval és a már feldarabolt dióval leturmixolom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése