Az alap Lilla Mars pralinéja volt, de feleztük a nála leírt adagot, és csak étcsokoládét használtunk.
Hozzávalók:
10 dkg étcsokoládé
2 ek. tejszín
1 Mars szelet
- A Mars csokit vágjuk össze és a tejszínnel együtt olvasszuk fel. Ha túl sűrűnek ítéljük, lehet még tejszínt adni hozzá. Tegyük félre hűlni.
- Az étcsokoládé felét olvasszuk fel, és egy ecsettel kenjük ki a szilikonformát jó alaposan, úgy hogy kellő vastagságú legyen a csokoládé réteg. Ezután be kell tenni a hűtőbe, hogy megdermedhessen.
- Ha ez megvan, akkor a megmaradt étcsokoládét olvasszuk fel, hogy majd a tölteléket befedhessük vele.
- Egy kiskanál segítségével a megdermedt csokoládé alapba töltsük bele a Mars-tölteléket, és a felolvasztott csokoládéval teljesen fedjük be a bonbonokat.
- Tegyük a hűtőbe, és ha teljesen megdermedt, pattintsuk ki a formából. Ha jól dolgoztunk és megfelelő formát használtunk, akkor ez egyszerűen fog menni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése