2012. június 3., vasárnap

Gyors melegszendvicskrém II.

Útban a tökéletes melegszendvicskrém megtalálásában ez a következő állomás. (Számomra a tökéletes az, amit még réges régen a Műegyetem büféjében árultak). A recept a NoSalty.hu oldalról származik. A sok kép oka, hogy nem ment a választás közüllük.


Hozzávalók:
3 db zsömle
1 db különleges vagdalthús konzerv (130 g)
3 dkg reszelt trappista sajt
1 tk. dijoni mustár
1 tk. tejföl
fekete bors
  1. A vagdalthús konzervet kevejük össze a reszelt sajt felével, a mustárral, és a tejföllel. Ízesítsük egy kevés fekete borssal.
  2. A félbevágott zsömléket kenjük meg a kész krémmel, majd szórjuk meg őket a maradék reszelt sajttal.
  3. Tegyük forró sütőbe, és süssük addig, amíg szépen meg nem pirulnak.
Rendkívül gyorsan elkészül, és igazán mennyei a végeredmény.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...