2012. március 6., kedd

Gyors melegszendvicskrém

A múlt héten az egyik kolléganőm hozott magával ebédre ebből a finomságból. Szerencsére elárulta, hogy hogyan készíti, így kipróbálhattam én is. Ez lett az eredmény...


Hozzávalók:
15 dkg párizsi
1 egész tojás
1 tk. mustár
1 tk. pirosarany
őrölt bors, pirospaprika
reszelt sajt a tetejére
  1. Az egész igen egyszerű. Daraboljuk fel a párizsit apró darabokra, majd keverjük össze a többi hozzávalóval. Én erre a célra aprítógépet használok, így mehet egyszerre minden bele.
  2. Kenjük meg a kenyereket vagy zsömléket a kész krémmel, majd szórjuk meg őket reszelt sajttal.
  3. Süssük addig, amíg a sajt meg nem pirul a tetején.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...