Hozzávalók a tésztához:
3 tojás
10 dkg cukor
10 dkg liszt
1 zacskó sütőpor
10 dkg margarin
1 zacskó pudingpor
0,5 l tej
3 ek. cukor
1 zacskó tortazselé
gyümölcs ízlés szerint
- Válasszuk szét a tojásokat. A tojások sárgáját a cukorral keverjük habosra.
- Közben a margarint olvasszuk fel. A lisztet keverjük el a sütőporral és az olvasztott margarinnal együtt, apránként dolgozzuk össze a tojássárgás cukorral.
- A fehérjét verjük kemény habbá, majd adjuk azt is a tésztához.
- Kikent gyümölcstorta formában előmelegített sütőben süssük készre!
- A megsült alapot hagyjuk egy kicsit hűlni, és készítsük el a pudingot a zacskón szereplő utasításoknak megfelelően.
- Ha kicsit hűlt a kész puding, öntsük óvatosan a torta mélyedésébe és várjunk egy keveset, amíg dermed egy kicsit. Közben felvághatjuk a gyümölcsöt és elkészíthetjük a tortazselét, amivel végül be fogjuk vonni a torta tetejét!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése