Hozzávalók:
A tésztához...
10 dkg liszt
6 dkg cukor,
1 mokkáskanál sütőpor
1 csipet só
2 tojás
2 kanál víz
1 vaníliás cukor
A pudinghoz...
1 vaníliás pudingpor
5 dl tej
cukor a zacskón előírt mennyiségben
A tetejére...
ízlés szerint sárgabarack (de bármi más gyümölcs megfelel, amit szeretünk, ami van...)
3-4 evőkanál kristálycukor
- Először készítsük el a pudingot, hogy egy kicsit ki tudjuk hűteni, mielőtt felhasználnánk.
- Vágjuk fel a sárgabarackot kisebb darabokra.
- A tészta hozzávalóiból készítsük el a sütemény tésztáját. Csak keverjünk mindent össze...
- Ha ez megvan, akkor egy kikent és kilisztezett tepsibe öntsük bele a tésztánkat. Kiskanállal rakjunk rá a kész pudingunkból és rakjuk ki a kívánt mennyiségű gyümölccsel.
- Süssük meg! :)
- A puding sok lesz a tésztához, de ez nem baj, együnk meg a maradékot!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése