7 dkg vaj
1 csapott ek. xilit (nyírfacukor)
35 dkg mascarpone
2 dl habtejszín
5 dkg xilit (nyírfacukor)
2 tk. zöld citrom kifacsart leve
2 tk. vaníliaaroma
- Dolgozzuk egyneművé a kekszet a vajjal és a csapott ek. cukorral. Ha ezzel megvagyunk nyomkodjuk a tortaforma aljába. Tegyük be a hűtőbe, amíg a krémet elkészítjük.
- A mascarponét keverjük habosra az 5 dkg cukorral, a citrom kifacsart levével, valamint a vaníliaaromával.
- A habtejszínt verjük kemény habbá, majd keverjük hozzá a mascarponéhoz. Ha ezzel megvagyunk a kész krémet kenjük szép egyenletesen rá a kekszes alapra.
- Letakarva tegyük be a hűtőbe legalább 3-4 órára, amíg jól összeáll az egész.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése